File 1571 190 7

Finesse bij Interfloor

Kortgeleden bracht Interfloor een supersterk nieuw semi hoogpolig frisé tapijt, geschikt voor intensief woongebruik en zelfs projectgebruik!

Deze kwaliteit Interfloor Finesse heeft een levendige uitstraling en subtiel driekleurige pool. Gebruiksaspecten zijn nauwelijks waarneembaar door het gebruik van vierdraads garen die zijn getwijnd met veel toeren en frisé effect. Gemaakt van 100% polyamide 6.0 Aquafil is Interfloor Finesse zeer sterk, slijtvast en eenvoudig in onderhoud.

De hoge polen geven de Finesse een luxueuze uitstraling en heeft bovendien warmte-isolerende en geluiddempende (contactgeluidsisolatie ca. 22 dB) eigenschappen. Daardoor is dit tapijt ook zeer geschikt als trapbekleding (gebruiksclassificatie: 23 en 32).

De comfortabele vloerbedekking is leverbaar in 14 samengestelde kleurstellingen: van warme naturel en roodtinten tot koele greige en industriële blauwtinten.

De Finesse is ook prima toe te passen als karpet, bijvoorbeeld vloerkleed in een slaapkamer of in de woonkamer met harde vloer. De adviesverkoopprijs is € 164,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 41,00 per m²) – exclusief legkosten.

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/finesse-tapijtcollectie/